Vervoer

Businformatie

Een groot deel van de leerlingen maakt gebruik van het busvervoer om naar Andel Prinsentuin te komen. Vanuit de gemeenten in de verre omgeving zijn er speciale schoolliners, die vlak voor de school stoppen en de leerlingen ook daar weer ophalen. De bustijden zijn aan de lestijden aangepast, ook als het verkort lesrooster geldt. De schoolliners vallen onder het normale openbaar vervoer. Ook stoppen de reguliere lijnen 49, 121, schoolliner 621 en buurtbus 268 vlakbij Andel Prinsentuin. Het openbaar vervoer wordt in samenwerking met Andel Prinsentuin onder verantwoording van Arriva uitgevoerd door TCR en Juijn Rossum.

De volgende schoolliners rijden naar/van Andel Prinsentuin:
Lijn 668 Rossum – Hurwenen – Zaltbommel – Bruchem – Kerkwijk – Delwijnen – Nederhemert – Aalst – Andel Prinsentuin
Lijn 670 Wagenberg – Made – Geertruidenberg – Andel Prinsentuin
Lijn 671 Oosterhout – Raamsdonksveer – Nieuwendijk – Andel Prinsentuin
Lijn 672 Dongen – Andel Prinsentuin
Lijn 673 Dongen – Oosteind – ’s-Gravenmoer – Waspik – Raamsdonk – Andel Prinsentuin
Lijn 674 Loon op Zand – Kaatsheuvel – Sprang-Capelle – Waalwijk – Drunen – Kromme Nol – Andel Prinsentuin
Lijn 675 Vlijmen – Nieuwkuijk – Drunen – Elshout – Kromme Nol – Andel Prinsentuin
Lijn 676 Hank – Dussen - Meeuwen – Eethen – Genderen – Kromme Nol – Andel Prinsentuin

De vertrek- en aankomsttijden en de jaarkalender zijn te vinden op de website van Andel Prinsentuin www.prinsentuinandel.nl of www.arriva.nl . Op de site van Arriva vind je ook eventuele omleidingen.

Leerlingen uit Haarsteeg, Herpt, Heusden en Oud Heusden hebben geen rechtstreekse reismogelijkheid naar Andel Prinsentuin, maar kunnen met lijn 135 naar Wijk en Aalburg, Kromme Nol reizen en daar overstappen op lijn 674 naar Andel Prinsentuin. In de middag reizen de leerlingen mee met lijn 674 naar Wijk en Aalburg, Kromme Nol en stappen daar over op lijn 135 naar
’s-Hertogenbosch. In de ochtend wacht schoolliner 674 of 676 op een vertraagde lijn 135 uit ’s-Hertogenbosch.

Leerlingen uit Werkendam kunnen of rechtstreeks met lijn 621 reizen of met lijn 120 naar Sleeuwijk, Tol reizen en daar overstappen op lijn 121 richting ’s-Hertogenbosch. Uitstappen bij halte Andel, Huiswerf. Tijdens het verkort lesrooster vertrekt om 14:55 een extra rit vanaf Andel, Prinsentuin naar o.a. Werkendam.

Leerlingen uit Sleeuwijk, Woudrichem, Rijswijk en Giessen kunnen rechtstreeks met lijn 121 of 621 richting ’s-Hertogenbosch rijden. Uitstappen bij halte Andel, Huiswerf. Tijdens het verkort lesrooster vertrekt om 14:55 een extra rit vanaf Andel, Prinsentuin naar o.a. Sleeuwijk, Woudrichem, Rijswijk en Giessen.

Leerlingen uit Wijk en Aalburg kunnen rechtstreeks met lijn 121 richting Gorinchem reizen.

Op de dagen dat het verkorte lesrooster geldt, worden de vertrektijden van de schoolliners (m.u.v. lijn 621) aangepast. De lijnen 49, 121,268 en 621 blijven volgens de reguliere dienstregeling rijden.
Hou er rekening mee dat de 2e ochtendrit op deze dagen 20 minuten eerder vertrekt!

Hieronder vind je de lijnennetkaart, halteplaatsen en dienstregelingfolder van Andel Prinsentuin:
In de dienstregelingfolder staan niet alle halten vermeld, kijk voor de exacte vertrektijd vanaf jouw halte op https://www.arriva.nl/consumenten/reisinformatie-1/dienstregeling.htm

Documenten:
Kaart van de omgeving
Halteplaatsen - Prinsentuin Andel
Dienstregeling
Jaarrooster

Heb je nog vragen over het busvervoer naar Andel Prinsentuin neem dan contact op met de buscoördinator van Andel Prinsentuin of de klantenservice van Arriva door het contactformulier in te vullen op www.arriva.nl