Vervoer

Businformatie

Een groot deel van de leerlingen maakt gebruik van het busvervoer om naar Andel Prinsentuin te komen. Vanuit de gemeenten in de verre omgeving zijn er speciale schoolliners, die vlak voor de school stoppen en de leerlingen ook daar weer ophalen. De bustijden zijn aan de lestijden aangepast, ook als het verkort lesrooster geldt. De schoolliners vallen onder het normale openbaar vervoer. Ook stoppen de reguliere lijnen 49, 121, schoolliner 621 en buurtbus 268 vlakbij Andel Prinsentuin. Het openbaar vervoer wordt in samenwerking met Andel Prinsentuin onder verantwoording van Arriva uitgevoerd door TCR en Juijn Rossum.

Let goed op wat er vanaf 11 december 2017 wijzigt in het busvervoer!

Vanaf 10 december rijden de schoolliners in Brabant via nieuwe routes en wijzigen de vertrek- en aankomsttijden. Alle lijnnummers wijzigen, het kan zijn dat je bij een andere halte moet opstappen en de vertrektijden zijn allemaal gewijzigd.

Lijn 670 Wagenberg – Made – Geertruidenberg – Andel Prinsentuin

Lijn 671 Oosterhout – Raamsdonksveer – Nieuwendijk – Andel Prinsentuin

Lijn 672 Dongen – Andel Prinsentuin

Lijn 673 Dongen – Oosteind – ’s-Gravenmoer – Waspik – Raamsdonk – Andel Prinsentuin

Lijn 674 Loon op Zand – Kaatsheuvel – Sprang-Capelle – Waalwijk – Drunen – Kromme Nol – Andel Prinsentuin

Lijn 675 Vlijmen – Nieuwkuijk – Drunen – Elshout – Kromme Nol – Andel Prinsentuin

Lijn 676 Hank – Dussen - Meeuwen – Eethen – Genderen – Kromme Nol – Andel Prinsentuin

De vertrek- en aankomsttijden en de jaarkalender zijn te vinden op de website van Andel Prinsentuin www.prinsentuinandel.nl of www.arriva.nl . Op de site van Arriva vind je ook eventuele omleidingen.

Leerlingen uit Haarsteeg, Herpt, Heusden en Oud Heusden hebben geen rechtstreekse reismogelijkheid naar Andel Prinsentuin, maar kunnen met lijn 135 naar Wijk en Aalburg, Kromme Nol reizen en daar overstappen op lijn 674 naar Andel Prinsentuin. In de middag reizen de leerlingen mee met lijn 674 naar Wijk en Aalburg, Kromme Nol en stappen daar over op lijn 135 naar ’s-Hertogenbosch.

Leerlingen uit Werkendam kunnen of rechtstreeks met lijn 621 reizen of met lijn 120 naar Sleeuwijk, Tol reizen en daar overstappen op lijn 121 richting ’s-Hertogenbosch. Uitstappen bij halte Andel, Huiswerf.

Leerlingen uit Sleeuwijk, Woudrichem, Rijswijk en Giessen kunnen rechtstreeks met lijn 121 of 621 richting ’s-Hertogenbosch rijden. Uitstappen bij halte Andel, Huiswerf.

Leerlingen uit Wijk en Aalburg kunnen rechtstreeks met lijn 121 richting Gorinchem reizen.

Lijn 672 stopt ook bij de halten Dongen, Groenvenseweg (Coca Cola), Eindsestraat en Doremansteeg. Deze halten staan nog niet in de digitale reisinformatie.

Op de dagen dat het verkorte lesrooster geldt, worden de vertrektijden van de schoolliners (m.u.v. lijn 621) aangepast. De lijnen 49, 121 en 268 blijven volgens de reguliere dienstregeling rijden.

Hou er rekening mee dat de 2e ochtendrit op deze dagen 20 minuten eerder vertrekt!

Hieronder vind je de kaart van de omgeving, halteplaatsen, dienstregeling en het jaarrooster van Prinsentuin Andel:
Kaart van de omgeving
Halteplaatsen - Prinsentuin Andel
Dienstregeling
Jaarrooster

In de dienstregelingfolder staan niet alle halten vermeld, kijk voor de exacte vertrektijd vanaf jouw halte op https://www.arriva.nl/consumenten/reisinformatie-1/dienstregeling.htm

Heb je nog vragen over het busvervoer naar Andel Prinsentuin neem dan contact op met de buscoördinator van Andel Prinsentuin of de klantenservice van Arriva door het contactformulier in te vullen op www.arriva.nl

Brabant is volledig cashloos!

Voor meer informatie kijk op de website van Arriva https://www.arriva.nl/a/betaalgemak/nieuwe-betaalmogelijkheden-in-brabant.htm. Uit coulance is het alleen op de lijnen 670 t/m 676 tot de kerstvakantie nog mogelijk om met cash een rit- of dalurendagkaartje op de bus te kopen. Vanaf januari betaal je in de bus met pin, contactloos of de OV-chipkaart. In de voorverkoop blijven met cash dalurendagkaartjes verkrijgbaar en bij de OV-servicepunten dalurendag- en ritkaartjes.