Veilige school

Prinsentuin Andel is een veilige school met persoonlijke aandacht voor iedereen. Op een veilige school voel je je op je gemak. En als je lekker in je vel zit, leer je beter!

Leraren kennen je, ze weten wie je bent en wat je doet. Dat geeft een veilig gevoel. Ze luisteren graag naar je ideeën tijdens de Prinsentuin-lunch, in de leerlingenraad of in de eco-school. Maar ook in de klas is er aandacht voor jouw persoonlijke verhaal en inbreng. Daardoor voel je je snel thuis op Prinsentuin!

Met de bus

Onze leerlingen komen uit een groot gebied rondom Andel. Daarom hebben we afspraken gemaakt met de busmaatschappij. Vanuit de gemeenten in de verre omgeving zijn er speciale busdiensten die je 's morgens voor onze school afzetten en 's middags weer ophalen. Kijk hier voor een overzicht van alle buslijnen.

Zonder tussenuren

Door de afspraak met de busmaatschappij zorgen wij ervoor dat onze lestijden op de vervoerstijden aansluiten. Dit betekent dat je bijna geen lesuitval hebt. Als je docent afwezig is, komt er een vervangende docent. Deze docent neemt de les over of houdt toezicht terwijl je zelfstandig werkt. Natuurlijk is er op en rondom school altijd toezicht.

Veilige School

Alle vmbo-scholen van ROC West-Brabant krijgen jaarlijks het Keurmerk Veilige School. Dit keurmerk vind je naast de hoofdingang van de school en geeft aan dat zowel het gebouw als de inventaris van de school ook dit schooljaar weer is goedgekeurd. Het schoolveiligheidsplan vind je onder schooldocumenten.


Conciërge John Kleinloog: "Ik ben er altijd, dat geeft een gevoel van veiligheid. Als er iets is, weten ze me te vinden. Ze kunnen altijd op me terugvallen!"