Onze missie

Prinsentuin Andel is een veilige groene vmbo-school in een landelijke omgeving. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat iedere leerling zich optimaal kan ontplooien en dicht bij de natuur staat. Voor ons is het belangrijk dat leerlingen niet alleen zorgen voor planten en dieren maar ook ontdekken wat bij ze past.

Er wordt veel geleerd in de praktijk, samen met anderen, want van leren samenwerken heb je je hele leven plezier. Op Prinsentuin doen we ons best om leren leuk te maken en staat persoonlijke aandacht voorop. Hierdoor kunnen leerlingen hun talenten volop ontwikkelen. Kortom, een goede basis voor de toekomst!

De school wil iedere leerling de mogelijkheid bieden om het maximale uit zichzelf te halen door zijn talenten te benutten en verder te ontwikkelen en door te leren omgaan met zijn beperkingen. Elke leerling die belemmeringen ondervindt in zijn ontwikkeling komt in aanmerking voor begeleiding. De begeleiding is afgestemd op de behoefte van iedere leerling (maatwerk). Je staat er dus nooit alleen voor!