Leerlingen kregen concert van Maan!

Donderdag 9 juni 2016 - Als dank voor de hoge opbrengst van de actie van Edukans mochten leerlingen van 1G2 naar een concert van Maan in Zoelen.
Het was erg gezellig! Femke den Boer en Izabelle Zimniak uit 1G2 maakten een verslag.

"Met de actie van Edukans hebben wij als klas het meeste geld opgehaald en hebben daarom een bedankconcert van Maan gewonnen! Op woensdag 8 juni was het zover. Na het laatste uur op school bleven we frietjes eten en chillen. Rond kwart over zes reden we weg en de reis duurde 40 minuten..Het feest begon al bij het instappen! We hebben veel gezongen onderweg! In Zoelen kwamen we op een groot evenemententerrein. In de binnenhal waren al optredens bezig en even later kwam Maan! En daar stond ze op het podium klaar om voor ons op te treden. Toen ze zong luisterden we aandachtig naar haar. We vonden het superleuk en vonden het super dat we dit mee mochten maken! Tijdens het concert kon je ook gewoon naar buiten. Je kon Maan ook buiten horen. Binnen was het wel heet met al die mensen daar. Buiten kon je hamburgers, ijs, wraps,sate-stokjes en broodjes hotdog!
Toen Maan klaar was mochten mensen met een geel bandje met haar op de foto! De avond was super gezellig en we willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen."

Klik hier voor meer foto's.